Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία Ergostrom ξεκίνησε την λειτουργία της το 1965 με την επεξεργασία προϊόντων και υποπροϊόντων βάμβακος. Το 1967 κατασκευάζει τα πρώτα στρώματα δια χειρός (βαμβακερά – ραφτά). Το 1969, αρχίζει να κατασκευάζει στρώματα με ελατήρια τύπου bottone. Το 1989 ξεκινά τις εισαγωγές υφασμάτων και πρώτων υλών της στρωματοποιίας. Παράλληλα αρχίζει τις εξαγωγές στρωμάτων σε χώρες της Ε.Ε. Επίσης, δραστηριοποιείται στο εμπόριο επίπλων σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια.

Από τις αρχές του 2011 η εταιρεία δραστηροποιείται και στην κατασκευή σαλονιών, κρεβατοκάμαρων και καναπέδων. Από τις αρχές του 2013 δραστηριοποιούμαστε στα χειροποίητα στρώματα, μοναδικής κατασκευής για τα Ελληνικά δεδομένα, με ιδιαίτερη τεχνογνωσία & μεράκι κάνοντας ένα μεγαλύτερο βήμα στο μέλλον.

Σήμερα, ακολουθεί τους πλέον σύγχρονους τρόπους παραγωγής στρωμάτων, σεβόμενη πάντα την παράδοση της, η οποία χαρακτηρίζεται από την άριστη ποιότητα των υλικών, το τέλειο φινίρισμα και την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης. Εξυπηρέτηση και παράδοση με ιδιόκτητα αυτοκίνητα σ’όλη την Ελλάδα, με πολύ προσιτές τιμές.

   Περισσότερα

  • Υφάσματα απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες και ελεγμένα βάση διεθνών προδιαγραφών.
  • Πιστοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον πρώτων υλών.
  • Πιστοποίηση συστημάτων αντιμικροβιακής προστασίας. Πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.
  • Πιστοποιήσεις που δεν μένουν στα χαρτιά, αλλά γίνονται πράξη μέσα από την κατασκευή ποιοτικά ελεγμένων στρωμάτων.
  • Τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρία μας, τηρούν τις προδιαγραφές των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, αποδεικνύοντας την μέριμνα που δείχνει η Ergostrom για την αυτοβελτίωση και ανάδειξη των προϊόντων της.
  • Όλα τα προϊόντα μας είναι αποκλειστικά δικής μας παραγωγής και οι πρώτες ύλες από συνεργαζόμενα εργοστάσια.
  • Τα περισσότερα από τα υφάσματα είναι 100% βαμβακερά, εκτός από ορισμένα πλεκτά-άριστης ποιότητας, τα οποία ανα διαστήματα αλλάζουν ως προς το σχέδιο τους (καπιτονάρισμα) χωρίς να υστερούν σε ποιότητα!

Στόχος της Ergostrom είναι να προσαρμόζεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, χωρίς να υστερεί σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας. Σκοπός της να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, δημιουργώντας μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της, ιδιώτες ή επαγγελματίες.

Η πολυετής γνώση και εμπειρία δεν μένει στα συρτάρια, αλλά υλοποιείται μέσα από ιδιαίτερες προτάσεις σε χειροποίητες κατασκευές που τραβούν όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τα σώματα!

Βαθιά τεχνογνωσία, κορυφαίες επιλογές υλικών και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, είναι τρία βασικά στοιχεία που αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα.