Δεδομένου ότι οι ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία είναι απαιτητικές, καθώς απευθύνονται σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς, η Ergostrom είναι εδώ να δώσει λύσεις με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Για να φροντίσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, είμαστε πάντα στην διάθεση σας έτσι ώστε να σας κατευθύνουμε - κατατοπίσουμε, έτσι ώστε τα προϊόντα να καλύπτουν όλους τους τομείς σε θέματα αξιοπιστίας, υγιεινής και πάντα με γνώμονα το τέλειο φινίρισμα που τα κάνει ξεχωριστά στην αγορά.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε και να καταλήξετε στα σωστά προϊόντα είναι να επισκεφθείτε την έκθεση μας στο 4ο χιλιόμετρο Χαλκίδας - Ν.Αρτάκης. Επίσης, μπορείτε να ξεναγηθείτε στον χώρο κατασκευής έτσι ώστε να δείτε τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, την διαδικασία - φιλοσοφία πάνω στην κατασκευή και πάνω από όλα να γνωριστούμε προσωπικά δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.

Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για ευνόητους λόγους, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή να επισκεφθούμε εμείς τον χώρο σας, παρουσιάζοντας κάποια δείγματα δουλειάς μας.

Εκτός από κάποια συγκεκριμένα προϊόντα που σας προτείνουμε εμείς, παρέχουμε την δυνατότητα δικιάς σας σύνθεσης των υλικών σε ορισμένα από αυτά, έτσι ώστε να έχουμε την συμπεριφορά και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θέλουμε όσο αφορά τα στρώματα.

Στα κρεβάτια έχουμε πολλές επιλογές τόσο σε σχέδια όσο και σε υφάσματα για να ζεστάνουν και να διακοσμήσουν στον χώρο σας σε όλες τις διαστάσεις και πρακτικές λύσεις όσον αφορά την μεταφορά - στήσιμο τους.

Το πιο δυνατό μας στοιχείο όλες αυτές τις δεκαετίες, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από την Ελληνική αγορά και όχι μόνο αναβαθμίζοντας τον διαδικασία παραγωγής, είναι τα χειροποίητα στρώματα μοναδικής κατασκευής, όπως επίσης και άλλα χειροποίητα δαπέδου, πλάτης, καθίσματα που τραβούν όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τα σώματα.

Όλα μας τα προϊόντα είναι σε πολύ προσιτές τιμές βιοτεχνίας, χωρίς να υστερούμε σε θέματα ποιότητας - αξιοπιστίας από τον ανταγωνισμό, με μεγάλη τυπικότητα σε χρόνο παράδοσης - μεταφοράς και άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας.