Επειδή οι ανάγκες αλλά και οι προτιμήσεις κάθε ανθρώπου διαφέρουν, το σωστό στρώμα δεν είναι το ίδιο για όλους. Σε γενικές γραμμές πάντως μπορούμε να πούμε ότι πρέπει να βοηθά στην ευθυγράμμιση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού και να απορροφά τις πιέσεις των ώμων, ποδιών και και λεκάνης. Επίσης να στηρίζει και συγχρόνως να αποφορτίζει τον αυχένα και να επιτυγχάνεται η σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας όπως η μέση σας,σίγουρα η συμβουλή ενός γιατρού είναι η καλύτερη λύση & έπειτα αναλαμβάνουμε εμείς για να σας κατευθύνουμε στην ιδανική επιλογή, έτσι ώστε να προσαρμόσετε το στρώμα στο σώμα σας, όχι το σώμα στο στρώμα.

Επίσης μην πιστεύετε πως το στρώμα για να είναι απαραίτητα καλό πρέπει οπωσδήποτε να είναι και σκληρό, καλό η πιο ορθά κατάλληλο είναι το στρώμα που είναι άνετο και στηρίζει το σώμα μας!

Η Ergostrom παρέχει την δυνατότητα σύνθεσης και επιλογής των υλικών για το καινούργιο σας στρώμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Παραδείγματος χάρην αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για άτομα με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους κ.α.

Η σωστή μέτρηση ενός στρώματος γίνεται με την χρήση κανονικού μέτρου (όχι μεζούρας) εσωτερικά του κρεβατιού κατά πλάτος από άκρη σε άκρη. Έπειτα ακολουθείται η ίδια διαδικασία κατά μήκος.

Εάν το στρώμα δεν μπαίνει εσωτερικά του κρεβατιού, μετράμε με την ίδια διαδικασία όπως πρίν εξωτερικά.

Σε καμία περίπτωση δεν μετράμε το παλιό στρώμα.

Εμείς αφαιρούμε από τις αρχικές διαστάσεις που θα μας πείτε 2cm ώστε να είναι άνετο στο κρεβάτι σας,εκτός και αν δεν το επιθυμείτε.

Μετά την σωστή επιλογή ενός στρώματος που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, η σωστή φροντίδα και συντήρηση του μας διασφαλίζει έναν υγιεινό ύπνο. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το ανθρώπινο σώμα αποβάλει ποσότητες ιδρώτα και νεκρών κυττάρων. Σε συνδιασμό με την υγρασία και τον μη επαρκή αερισμό, μπορεί να εμφανιστεί στο στρώμα μούχλα, ακάρεα ή δυσάρεστη οσμή. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο ιδανικός χρόνος ζωής ενός στρώματος, είναι από 5 εώς 8 χρόνια.

Για αυτούς τους λόγους υπάρχουν οι ακόλουθει κανόνες συντήρησης ενός στρώματος

  • Για την καλύτερη λειτουργία του στρώματος, επιλέξτε ένα ανατομικό πλαίσιο ή τάβλες με πυκνά διαστήματα.
  • Μην το διπλώνετε κατά τη μεταφορά του.
  • Αλλάζετε την πλευρά του στρώματος κάθε 20 ημέρες τους πρώτους 3 μήνες και μετά κάθε 3 μήνες.
  • Κάθε εβδομάδα αφήστε το στρώμα χωρίς κλινοσκεπάσματα,για να αεριστεί και κάθε 3 μήνες τοποθετήστε το σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος(η ακτινοβολία του ήλιου σκοτώνει τα ακάρεα).
  • Αποφύγετε τον καθαρισμό του στρώματος με ατμό. Η υγρασία που προκαλείται περνά στο εσωτερικό του. Το καλύτερο για την σωστή απολύμανση του είναι ο καθαρός αέρας και ο ήλιος.
  • Τοποθετήστε στο στρώμα προστατευτικό κάλυμμα.

Πληρωμή

Ό τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους κατόπιν συμφωνίας-συνεννόησης με τον πελάτη.

Αποστολή

Ό χρόνος παράδοσης είναι έως 7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα το προϊόν & την ποσότητα,με ιδιόκτητα οχήματα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία στον χώρο σας - πρακτορείο της επιλογής σας.

Μεταφορικά

Τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με την ποιότητα και ποσότητα των προϊόντων κατόπιν συμφωνίας-επικοινωνίας με τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν αποδειχτεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό (π.χ. από κάποια αστοχία υλικού) ή διαφορετικό από την παραγγελία σας.